maandag 27 december 2010

Zinngeld

Hier nog een nieuw klikprogramma voor jullie.

Zinngeld.nl
ZinnGeld.nl is sinds 2002 een van de toonaangevende spaarprogramma's van Nederland en Belgie. ZinnGeld.nl biedt consumenten volledig gratis de mogelijkheid op verschillende manieren online een klein zakcentje bij te verdienen en geeft kortingen op een groot aantal interessante producten.
Bij ZinnGeld.nl krijg je betaald voor het ontvangen van emails. Hoe werkt dit dan precies zul je je misschien afvragen? Als volgt: Jij ontvangt van ons +/- dagelijks een emailtje met daarin een aanbieding. Onderin dit emailtje staat een link. Als je deze link aanklikt, word je naar de pagina van de desbetreffende aanbieding gestuurd. Na 15 seconden wordt er automatisch in jouw account 1 tot 5 eurocent bijgeschreven (hangt af van de aanbieding).
Vaak ontvang je niet alleen zinns (geld) voor het aanklikken van de link, maar ook voor het aanvragen van de desbetreffende aanbieding. Let dus goed op, vaak is er dubbel voordeel!

Bij het aanbrengen van nieuwe leden verdien je nog eens extra:
Je krijgt 25% van de verdiensten van aangebrachte leden extra in je eigen account. 5% voor indirecte referrals en nog een laag dieper ook 5%. Dus 3 levels: level 1 is 25%, level 2 en 3 zijn allebei 5%. Tijdelijk ontvang je ook nog eens 500 zinns per aangebracht nieuw lid!

Om onmiddellijk te starten: Klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten