woensdag 29 december 2010

AdEngage reklame blokken



Zoals beloofd leg ik jullie vandaag uit hoe AdEngage werkt.
  • Hoe werkt het?
    AdEngage linkt mensen die willen betalen om hun reklame online te plaatsen met mensen die bereid zijn om Adds op hun pagina te plaatsen. Zij zorgen voor de infrastructuur om beide met elkaar te laten werken met minimale cost en minimale moeite
  • Hoeveel krijg je betaald?
    Op de 15de van elke maand betaald AdEngage de webmasters of zij die de adds plaatsen 75% van alle inkom gegenereerd uit de reklame verkoop op de website. Dit is een van de hoogst uitbetaalde inkomsten in de industrie van reklame maken.
  • Wat moet een "publisher" doen?
    De "publisher" moet een account aanmaken bij AdEngage en dan een paar lijnen met HTML code plaatsen op de webpagina's waar de reklame geplaatst zal worden.

    AdEngage doet al de rest. Zij zorgen er voor dat de reklame op je pagina zal verschijnen waar de HTML code geplaatst is. Zij zullen je site promoten bij de adverteerders door hun AdEngage website, ze zorgen voor de afhandeling van de betaling, statistieken, en ondersteuning. AdEngage rekent hiervoor 25% percent commissie aan en betaald de rest aan u.
  • Kun je AdEngage reklame samen met andere diensten gebruiken?
    JA, ze staan er op dat het uw website is en dat u nog altijd de vrijheid hebt om met jou website te doen wat jij wil. Ze vragen geen exclusiviteit.
  • Wat zijn AdEngage minimum standaards?
    Buiten nog andere dingen kijken zij naar websites die een echte inhoud hebben en die bij voorkeur regelmatig upgedate worden. De site moet volledig af zijn en mag dus niet "under construction" zijn. AdEngage zal geen websites aanvaarden die enkel maar reklame banners heeft of sites die enkel maar bepaalde keywords weergeven zonder een echte inhoud te hebben. Als je een website hebt die in een andere taal is dan het Engels moet hij een hoge dagelijkse bezoekersaantal hebben en moet hoog scoren in de Alexa ranking om attractief te zijn bij hun adverteerders.
Zo dat is snel uitgelegd war AdEngage voor staat en wat ze doen. Zoals je kan lezen is het dus wel noodzakelijk om een website te hebben in het Engels maar je kan natuurlijk ook wel je site in verschillende talen maken. De mijn gaat ook in eerste plaats in het Nederlands zijn maar eens dat deze af is en online staat begin ik aan de vertaling, gewoon al omdat ik niet die grote brok van engelstalige bezoeker wil missen.

Wil je je aanmelden bij AdEngage Klik dan hier

Zo hebben jullie nog vragen stuur me dan gerust een comment hierop en vergeet je niet bij de volgers aan te sluiten zodat je zeker mijn nieuwe posts niet mist in de toekomst.

FreeMikey

Geen opmerkingen:

Een reactie posten