zondag 26 december 2010

Yes a new tip for all of you.

Indien je ook een blog hebt hier op Blogspot dan kan je je onmiddelijk inschrijven voor Google AdSense. Hierbij plaats Google reclame in je blog op de plaatsen die jij wil. Telkens als een van je bezoekers op een link in de reclame banner klikt krijg jij geld. Dit is steeds afhankelijk van de reclame en het contract dat Google heeft met de adverteerder.
Beter nog is dat je een website hebt waar je deze reclame op kan zetten. Zo kan je veel meer publiek aantrekken en meer publiek wil zegen meer kliks, je mag rekenen dat ongeveer 40% van je bezoekers op een reclame link zullen klikken. Waarom? Omdat Google je site bekijkt en gericht reclame plaatst in deze banners zo is de kans veel groter dat ze ook zullen interesse hebben in de reclame.
Ik ken mensen online die tot 5900$ in een maand krijgen van gerichte reclame in hun website, natuurlijk moet je wel zorgen dat je site aantrekkelijk is en dat je een onderwerp kiest dat aanspreekt bij de mensen.
Op mijn website (die nog in aanbouw is) zal ik tips geven om je website te verbeteren en wat je nog met je website kan doen om er nog meer geld mee te verdienen.
Ik laat het jullie wel weten wanneer hij online zal staan.

FreeMikey

Geen opmerkingen:

Een reactie posten