dinsdag 4 januari 2011

Hoe verbeter je de ranking van je website?

Meta tags!
zorg dat deze in orde zijn



Elke site heeft Meta tags nodig. Deze dienen om de bots die de zoekmachines gebruiken te helpen de site te identificeren. Websites met goed opgestelde Meta tags zullen dan ook een betere ranking hebben en uiteindelijk is het voor elke website de bedoeling om op de eerste plaats te geraken zodat men meer bezoekers zou kunnen aantrekken en meer geld kan verdienen met je website.
Klik hier om naar een online wizard te gaan waar je je meta tags kan laten genereren zodat je ze enkel moet knippen en plakken in je bron code. Verder uitleg over elke tag die je kan plaatsen.

Wat is belangrijk!
de dingen waar je kan aan werken


Zoals we daarnet al gezegd hebben zijn meta tags heel belangrijk. Hier moet je jezelf afvragen hoe de mensen jou site zouden kunnen bereiken. Bijvoorbeeld bij mijn website wil ik mensen aantrekken die een website willen bouwen om er geld mee te verdienen dus heb ik deze meta tags geplaatst: "free money, geld verdienen online, website maken om geld te verdienen, website, gratis geld online, verdien online, makkelijk geld verdienen, geld, verdienen, gratis, online". Deze omschriijven wat er op mijn website te vinden is en wat ik denk dat de bezoekers zouden kunnen intijpen in de zoekmachines.De titel is ook van belang dus schrijf die zo goed mogelijk.
Hoe kan je nu je ranking gaan verbeteren?
Je moet weten waar Google rekening mee houd wanneer hij een ranking gaat geven aan je website.
Google kijkt in eerste plaats naar de inhoud van je website. Het is dus niet dat als je goede meta tags in je html steekt met woorden die niet in je teksten voorkomen dan zullen die ook geen effect hebben. Schrijf dus goede inhoud over het onderwerp waar je je website over maakt en Google zal je beter ranken.
Een ander punt waar Google naar kijkt is hoeveel andere sites er naar u linken. Ze gaan er van uit dat hoe meer mensen naar jou site linken en dus goed vinden hoe belangrijker jouw site is. We spreken hier niet over terugkerende link (ik link naar jouw site als jij naar mij linkt) maar enkelvoudige links naar jouw website.
Hoe kun je dit nu verkrijgen? Simpel weg door artikels te schrijven over je eigen website en deze te posten op zo veel mogelijk verschillende websites waar je dan je link naar je website in verwerkt. Deze artikels staat dan op sites die niet van jouw zijn en die toch naar jouw verwijzen. Je kan makklijk controleren hoeveel links je al hebt door naar Yahoo te gaan en bijvoorbeeld in te tijpen "link:http://www.capricorndesigns.be"

Een programma om je artikels op verschillende sites te posten bestaat en kan je dus ook gebruiken zo veel als je kan. Deze kunnen je veel tijd en dus geld sparen. Zeker de moeite waart. Hier kan je er een downloaden: klik hier

Ga naar mijn website om alle artikels te lezen http://www.freemikeysmoneypage.be/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten