woensdag 23 februari 2011

MailChimp update

Voor hen die er al mee werken hebben het bericht ook wel gekregen maar voor de personen die hier pas op mijn bleg komen kan ik je een snele update geven.
MailChimp heeft namelijk zijn gratis berperkingen opgetrokken. Je kan dus nu GRATIS 2000 geadresseerden beheren en 12000 mails per maand versturen. Dit is dus een verdubbeling van wat je vroeg kon. Dank u aan Mailchimp hiervoor.
Wil je dus met email campagnes beginnen (waar er veel geld in zit) dan is dit een goed gratis middel.

4 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Freemikey. Bedankt voor deze supertip. Ben druk bezig met MailChimp te testen op jouw aanraden. Helemaal top. Moet alleen nog wat meer werk maken met het verzamelen van e-mail adressen. Maar het begin is gemaakt. Ik hou je op de hoogte. Thanx. Groet, Angelo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog even snel een korte vraag. Heb jij nog tips om extra e-mail adressen te verzamelen.

    Ik zou het fijn vinden om extra tips te krijgen. Thanx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja Ang2002
    Een heel goede tip is het weggeven van gratis informatie. Maak bijvoorbeeld een kleine e-book en geef deze dan op je website gratis weg in ruil voor hun email adres. Je zal zien dat dit goed werkt. Dit kun je dan ook allemaal regelen met mailchimp. Eerst een opt in pagina maken, dan hen hun email laten bevestigen en dan redirect naar de download pagina.
    Op dat moment heb je hun email adres in je MailChimp acoount en kan je het gaan gebruiken.

    Succes

    BeantwoordenVerwijderen